Samsung Unpacked op 9 februari
Volledig scherm
Samsung Unpacked op 9 februari © Samsung

Samsung stelt nieuwe telefoons voor op 9 februari: krijgen we een opvolger van de Note te zien?

smartphonesOver exact twee weken stelt de Koreaanse technologiegigant Samsung nieuwe toestellen voor tijdens de Unpacked-persconferentie. Naar alle waarschijnlijkheid krijgen we S22-smartphones te zien.

3 reacties

 • Jacky Leman

  4 maanden geleden
  Nog zolang niet geleden verklaarde ze ons zot als we een gsm aanschafte van 150 euro. Vandaag is het tegenwoordig x10. Denken zij dat wij 10.000 euro per maand verdienen?
 • Sara Peeters

  4 maanden geleden
  Wanneer gaan die bedrijven eens iets maken dat lang meegaat!! Het geld groeit niet op onze rug hè! Niet iedereen staat te popelen om elk jaar een nieuw model te kopen das voor de elite.
 • ronny cuypers

  4 maanden geleden
  Zolang mijn Samsung werkt hoef ik geen nieuwe. We zien wel, over een jaar of 5 of 6 zal hij het mogelijk begeven.
 1. Gloednieuw ontwerp voor iPhone 14 en MacBook Air, nieuwe AirPods Pro en ook VR-bril: dit mogen we verwachten van Apple in 2022
  iHLN

  Gloednieuw ontwerp voor iPhone 14 en MacBook Air, nieuwe AirPods Pro en ook VR-bril: dit mogen we verwachten van Apple in 2022

  Een nieuw jaar, een nieuwe iPhone. Op die iPhone 14 met een nog kleinere uitsparing voor de selfiecamera is het wel wachten tot de herfst. Dit jaar kunnen we ook uitkijken naar AirPods Pro met ondersteuning voor ‘lossless audio’, nieuwe Mac-computers voor professionelen met Apple-chips in, een MacBook Air met opgefrist uiterlijk en mogelijks ook de al fel besproken Apple VR-bril.
 2. ‘Diablo Immortal’ komt niet uit in België door strenge regels tegen ‘lootboxes’
  3

  ‘Diablo Immortal’ komt niet uit in België door strenge regels tegen ‘lootboxes’

  Blizzard brengt ‘Diablo Immortal’ niet uit in Nederland en België. Dat geldt zowel voor de mobiele versies als voor de pc-versie. Volgens ontwikkelaar Blizzard komt dat door “de huidige exploitatievoorwaarden in deze landen”. Het bedrijf doelt waarschijnlijk op wetgeving omtrent ‘lootboxes’. Voor die virtuele kisten met extra’s kan je betalen, maar je weet op voorhand niet wat erin zit.

Tech