De Samsung Galaxy A53 in zwarte uitvoering
Volledig scherm
De Samsung Galaxy A53 in zwarte uitvoering © Yorick Dupon

REVIEW. Samsung Galaxy A53 haalt het met de hakken over de sloot en dat is een jammere zaak

De Samsung Galaxy A-smartphones krijgen minder aandacht dan de dure Galaxy S-toestellen en de plooibare Z-smartphones. Toch zijn het deze modellen die als zoete broodjes verkopen. De Samsung Galaxy A53 heeft een adviesprijs van 449 euro en heeft dus het potentieel om een topverkoper te worden. Spijtig dat de telefoon niet weet te overtuigen.

0 reacties

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. REVIEW. De Motorola Edge 30 is wat saai, maar ook een goede deal

  REVIEW. De Motorola Edge 30 is wat saai, maar ook een goede deal

  “De dunste 5G-smartphone die er is.” Dat is wat Lenovo naar voren schuift in het persbericht over de Motorola Edge 30. Niemand die daar in het jaar 2022 wild van wordt. Belangrijker is dan de “meest geavanceerde 50 MP-camera” van het bedrijf, die ook in dit toestel zit. Mede dankzij de schappelijke adviesprijs van 449,99 euro is de Edge 30 daardoor gemakkelijker aan te raden dan zijn grote broertje. Lees er alles over in deze recensie.

Tech