Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © EPA

Op deze plaatsen lanceert Proximus morgen 5G

Proximus lanceert vanaf morgen als eerste provider in België zijn eigen 5G-aanbod. Dat maakt het telecombedrijf vandaag bekend in een persbericht over de bedrijfsstrategie voor 2022. Het 5G-aanbod moet ervoor zorgen dat mensen sneller kunnen surfen.

74 reacties

 • Tim Vanhoutte

  3 jaar geleden
  Ze zouden beter eerst kijken voor internet en tv goed marcheerd want de laatste tijd trekt het op niet veel
 • Frederique Vrijleven

  3 jaar geleden
  4G is toch meer als goed genoeg!! 5G niet nodig en zelfs niet gewenst! Ik wil niet aan zo een straling blootgesteld worden!!
 • DIRK RASSCHAERT

  3 jaar geleden
  Marco Maerten, waar heb je die onzin gelezen, op Smoelenboek ? Dat is echt de referentie ! Zocht je ook de correcte schrijfwijze van woorden op in "Ons Kookboek" van de Boerinnenbond ? Eerlijk gezegd, waarom is en voor wie is 5G nuttig? Voor Speedtraders op de beurs en daar stopt het zowat denk ik.
 • Kris Van Kerckhoven

  3 jaar geleden
  Volgens FOD Volksgezondheid "blijft het van belang een zekere voorzichtigheid aan de dag te leggen en elementaire maatregelen te nemen om de blootstelling waar mogelijk te beperken". Ondanks dit al zeer voorzichtige advies, wordt hier net het tegenovergestelde gedaan. Wil je snel internet ? Zorg voor een bekabelde situatie, en je hebt 2 vliegen in één klap : sneller dan 5G, én zonder de ziekmakende straling.
 • gert maes

  3 jaar geleden
  Ik wil geen 5G, want hoogfrequente straling is negast voor onze gezondheid. Dat ze allemaal hun technologische rommel steken waar het licht niet schijnt.