Didier Reynders, Europees commissaris voor Justitie.
Volledig scherm
Didier Reynders, Europees commissaris voor Justitie. © EPA

Ook Didier Reynders werd geviseerd door Israëlische spyware

Verschillende topambtenaren van de Europese Commissie waren vorig jaar het doelwit van spionagesoftware van een Israëlisch bedrijf. Ook de Belg Didier Reynders, Europees commissaris voor Justitie, werd geviseerd. Dat meldt Reuters. Het nieuwsagentschap kreeg de informatie van twee Europese ambtenaren en vond bevestiging in officiële documenten.

3 reacties

 • Leo Legrelle

  3 maanden geleden
  Men zou alle politiekers op dezelfde manier op gesjoemel en fraude moeten controleren.
 • willy staes

  3 maanden geleden
  Dat zijn dan bevriende landen ;De VS heeft ook Merkel afgeluisterd ook een bevriend land , tot dat het op economie op aankomt . En daar draaien alle oorlogen om ,slachtoffers tellen niet .
 • Charel Degroote

  3 maanden geleden
  Dat zal wellicht een vergissing geweest zijn want Joost mag weten wat die op Europees niveau uitsteekt. Veel zullen ze dus niet gevonden hebben.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?

Tech