Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Nieuwe update maakt Apple iCloud een pak veiliger: zo activeer je geavanceerde gegevensbescherming

De nieuwste updates voor iPhones, iPads en Macs bezorgt Apple-gebruikers niet alleen meer veiligheid door het gebruikelijke dichten van lekken. Je kan vanaf nu ook meer gegevens die opgeslagen worden in clouddienst iCloud beter laten beveiligen. In dit artikel leggen we uit wat geavanceerde gegevensbescherming net is en hoe je het kan activeren op je iPhone of iPad.

0 reacties

 1. Nieuwe tv voor 700 euro? Met deze vijf toppers kan het: “Dit toestel biedt veel waar voor zijn geld, maar hou rekening met opdringerige reclame”
  Tweakers

  Nieuwe tv voor 700 euro? Met deze vijf toppers kan het: “Dit toestel biedt veel waar voor zijn geld, maar hou rekening met opdringeri­ge reclame”

  Voor de nieuwste oled-tv met een superieure beeldkwaliteit tel je al snel meer dan 1.000 euro neer, zeker als je ook wilt dat hij wat groter uitvalt dan je computerscherm. Lang niet iedereen kan of wil echter zoveel geld uitgeven aan een televisie. Expert Eric van Ballegoie van Technologiesite Tweakers gaat daarom op zoek naar vijf 55"-televisies die minder dan of exact 700 euro kosten.
 2. Safeonweb waarschuwt voor opvallende nieuwe trend bij phishing: hierop moet je letten
  Play

  Safeonweb waarschuwt voor opvallende nieuwe trend bij phishing: hierop moet je letten

  Een opvallende nieuwe trend onder criminelen die Belgen online proberen op te lichten. Safeonweb, de instantie van de federale overheid die informeert over digitale veiligheid, waarschuwt voor phishingpogingen aan de hand van QR-codes. In totaal meldden we vorig jaar 6 miljoen verdachte berichten. Dat is een derde meer dan in 2021. Cyberexpert Tim Cools geeft in de video hierboven concrete tips om phishingpogingen te herkennen: “Het is altijd iets vreemds.”