Elon Musk.
Volledig scherm
Elon Musk. © via REUTERS

Musk start Twitterpeiling over redigeerknop voor berichten

Elon Musk heeft op Twitter een peiling geplaatst met de vraag of mensen iets zien in een optie om berichten na publicatie te redigeren. Musk maakte maandag bekend een belang van 9,2 procent in Twitter, ter waarde van bijna 3 miljard dollar (2,7 miljard euro), te hebben genomen.

 1. ‘Mario + Rabbids: Sparks of Hope’ is een radicale evolutie van de eerste game
  Gamepreview

  ‘Mario + Rabbids: Sparks of Hope’ is een radicale evolutie van de eerste game

  Nog een maand en ‘Mario + Rabbids: Sparks of Hope’ landt op de Nintendo Switch, de sequel van een succesvolle tactische game uit 2017. Maar het wordt niet zomaar een vervolg met gewoon een nieuw verhaal, meer arena’s en wat tweaks aan de gameplay: met het wegwerken van het klassieke raster, en de toevoeging van extra krachten via de ‘Sparks’ uit de titel, is deze nieuweling zelfs een vrij radicale evolutie van de eerste.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.