Het aanbod aan videospellen met een extreem lange speelduur is deze eindejaarsperiode uitzonderlijk groot.
Volledig scherm
PREMIUM
Het aanbod aan videospellen met een extreem lange speelduur is deze eindejaarsperiode uitzonderlijk groot. © thinkstock

Met deze videogames ben je minstens vijftig uur zoet

Koop niet te veel videogames dit najaar. Als je ze goed uitkiest, ben je met één game minstens vijftig tot honderd uur zoet. Het aanbod aan videospellen met een extreem lange speelduur is deze eindejaarsperiode uitzonderlijk groot. Hier zijn de vier grootste van die kanjers, geselecteerd door onze experts.

4 reacties

 • Yvan Lissens

  4 jaar geleden
  Avery Callandt: Daar zou ik nog niet zo zeker van zijn. Als Rockstar naar de inkomsten van GTA5 kijkt, dan mag je zeker zijn dat RDR ook op de pc komt. Ik koop het dan wel een tweede keer.
 • Avery Callandt

  4 jaar geleden
  @Wendy: Als je echt zo'n gaming expert ging zijn ging je weten dat rdr2 wss nooit op de pc zal komen net zoals zijn voorganger. Assassins Creed Odyssey is een goede game voor de liefhebbers van historische games.
 • Wendy Warens

  4 jaar geleden
  Ik wacht wel op Breach, ex bioware, assymetrische pvp, geen geldklopperij. Ass Creed alleen is al waardeloos. Red dead 2 is de enige uitzondering maar daar wacht ik wel voor op de pc.
 • Ben Kenobi

  4 jaar geleden
  Red Dead Redemption 2 zal er wel 50 uur extra bij doen
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.

Tech