Je feestje niet laten bederven door een lege batterij? Deze degelijke powerbanks op zonne-energie redden je overal uit de nood.
Volledig scherm
Je feestje niet laten bederven door een lege batterij? Deze degelijke powerbanks op zonne-energie redden je overal uit de nood. © Getty Images

Met deze drie powerbanks op zonne-energie overleef je de festivalzomer

TweakersDeze periode weerklinkt traditioneel het startschot van de festivalzomer. Wie bereikbaar wil blijven, doet er goed aan een powerbank op zonne-energie te kopen. We tippen drie modellen en vertellen je waar je op moet letten.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Extra veel foto's opslaan? Dit zijn de beste opties om het geheugen van je telefoon te ontzien
  Tweakers

  Extra veel foto's opslaan? Dit zijn de beste opties om het geheugen van je telefoon te ontzien

  Het lijkt erop dat de zomer van 2022 een topper wordt: nagenoeg geen coronamaatregelen meer en een stralende zon. Heb jij ook een pak reisjes en/of festivals gepland, waar je honderden kiekjes zal nemen? Dan ben je mogelijk gebaat bij wat extra externe opslagruimte voor je smartphone, om geheugen te besparen én voor de veiligheid. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers legt uit waar je het best voor kiest én geeft zijn top 3 prijs.

Tech