REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Met deze 15 hacks en tips gebruik je WhatsApp als een pro

Met miljoenen gebruikers wereldwijd is de kans groot dat ook jij WhatsApp op je telefoon hebt staan. Toch zijn er ongetwijfeld nog dingen om bij te leren. Weet je bijvoorbeeld hoe je de beruchte blauwe vinkjes uitschakelt? Hoe je een verstuurd bericht verwijdert? Of met welke hack je je lettertype verandert? Met deze tips zet je WhatsApp naar jouw hand. 

12 reacties

 • Lucas Botterman

  4 jaar geleden
  Ik wordt met veel plezier als dinosaurus beschouwd door al die hightech adepten. Ik betaal me ten minste niet blauw om steeds het nieuwste toestel te hebben en aan abonnementen. Een simpel gsm toestel van 39 euro dat één keer per week moet opgeladen worden en 5 euro gemiddeld prepaid per maand is wat het me kost om bereikbaar te zijn en, heel belangrijk, om een rustig leven te hebben zonder dwangmatig steeds maar met dat slimme ding in mijn handen te zitten.
 • andy roels

  4 jaar geleden
  En de kwaliteit van de videochat trekt nergens op. Lagt heel de tijd. Dus gesprek in pauze geduwd
 • Alfons Thijs

  4 jaar geleden
  Dirk Peeters WhatsApp is absoluut niet gelijk aan Facebook. WhatsApp is gewoon een app om berichtjes te sturen net zoals een sms. Of doet ge da ook al niet? Of mailen, da doet ge ook niet?
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  blijkbaar zijn er enkele dinosauriers onder de HLN lezers :-). Whattsapp heeft vele voordelen, meer dan gewoon telefoneren. Ik vraag me af of die dinosauriers hieronder dan nooit telefoneren, of nooit met de auto rijden, of nooit...gelijk welke uitvinding van de laatste 200 jaar gebruiken?
 • Jasper Billen

  4 jaar geleden
  Man man hoe verzuurd kunnen sommige mensen zijn! Het is een app als je het wilt installeren top is uw eigen keuze, wil je het niet installeren ook top is uw eigen keuze maar hang niet zo de verzuurde uit

Tech