Getest. Lunchbox die je eten opwarmt: “Geen microgolfoven, geen probleem!”

Vergeet het gevecht op leven en dood om de microgolfoven op kantoor. Of de kartonnen boterhammen uit het tankstation als je de baan op bent: het Nederlandse Steambox maakt lunchdozen met een batterij, om jouw eten op te warmen. Of het nu overschotjes zijn van gisteren of een maaltijd uit de supermarkt. Maar werkt het ook goed?

0 reacties

 1. Hoelang kan je een foodbox laten staan in deze hitte? Twee experts lichten toe: “Vooral ouderen hebben sneller last van die hittebacteriën”
  PREMIUM

  Hoelang kan je een foodbox laten staan in deze hitte? Twee experts lichten toe: “Vooral ouderen hebben sneller last van die hittebacte­riën”

  Ook met de hitte moet er gegeten worden, al is het niet evident om onze voeding koel te houden. Wat doen we best met onze boodschappen? En wat met een foodbox die thuisgeleverd wordt? Marie Vande Kerkhof, Brand & PR Manager van HelloFresh vertelt welke voorbereidingen de maaltijdbox neemt tegen de hitte en diëtiste Nele Steenackers licht toe wat de impact van ‘opgewarmde’ voeding op onze gezondheid is. Kan het zoveel kwaad?
 2. “Een bonusportie saus of soep in de diepvries komt altijd van pas”: Sandra Bekkari deelt 8 efficiënte tips om te mealpreppen
  Dag 13

  “Een bonuspor­tie saus of soep in de diepvries komt altijd van pas”: Sandra Bekkari deelt 8 efficiënte tips om te mealprep­pen

  Je wil graag vers en gezond koken, maar je hebt er niet altijd de tijd voor: dat is de realiteit voor velen. “Dankzij een goede voorbereiding of mealpreppen heb je een hele week lang eten", tipt Sandra Bekkari. Op dag 13 van de ‘Start Gezond’-challenge deelt ze 8 efficiënte tips om het aan te pakken op zo weinig mogelijk tijd. “Hou restjes groenten van je avondmaal bij om er een lunch mee te maken.”