Wout Funnekotter testte de Razer Kishi V2 en de Backbone One, de twee bekendste én beste toestellen in de markt van controllers voor smartphonegaming.
Volledig scherm
Wout Funnekotter testte de Razer Kishi V2 en de Backbone One, de twee bekendste én beste toestellen in de markt van controllers voor smartphonegaming. © Tweakers.be

Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

TweakersFervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.

  1.  ‘Sludge Life 2’ is de marginaalste videogame die we wellicht ooit hebben gespeeld
    Gamepreview

    ‘Sludge Life 2’ is de marginaal­ste videogame die we wellicht ooit hebben gespeeld

    ‘Sludge Life 2’ is niet de origineelste videogame die we de laatste tijd in onze tengels hebben gehad. Verre van zelfs. Maar wel met enige voorsprong de meest marginale. Eigenlijk moet je ‘m gewoon, wanneer hij later dit jaar verschijnt, zelf spelen: de dimensies van foutheid die deze aanstaande indie-titel verkent zijn lastig om onder woorden te brengen. En toch wagen we ons, na wat tijd te hebben doorgebracht in een vroege versie, aan een poging.