Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

Ga jij volgers verliezen? Twitter verwijdert binnenkort 1,5 miljard inactieve gebruikers

Twitter gaat binnenkort 1,5 miljard inactieve gebruikers verwijderen. Dat zei Elon Musk, die het socialemediaplatform in oktober overnam. Het gaat om accounts zonder eigen tweets en waarop al jarenlang niet ingelogd is, zo legde Musk uit op Twitter. Verdere info gaf de excentrieke miljardair niet.

4 reacties

 • Christine Laevers

  2 maanden geleden
  Ik heb sinds kort al 8 followers : 5 koolmezen, 1 pimpelmees en twee Vlaamse gaaien.
 • Nico Herbots

  2 maanden geleden
  Mijn account is meer dan 10 jaar oud, mijn enige tweet ooit was 'test' ofzoiets. Mijn paswoord was ik na een week al kwijt en ik heb er nooit het nut van ingezien om een nieuw te vragen. Niks verloren, schrap mij maar.
 • Tony Courtens

  2 maanden geleden
  Ik moet me daar geen zorgen om maken want ik gebruik al die asociale brol niet
 • Dirk Peeters

  2 maanden geleden
  Je hebt Twitter voor niets nodig. Alleen veel tijdverlies om alle trivialiteiten van andere mensen te volgen. Nergens voor nodig.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).