AFP
Volledig scherm
© AFP

Facebook zet Instagram-accounts van jongeren standaard op privé

Ongewilde privéberichten en commentaar van vreemden zijn voor jongeren onder 18 jaar die een profiel aanmaken op Instagram binnenkort verleden tijd. Moederbedrijf Facebook neemt immers maatregelen om de jonge doelgroep te beschermen, schrijft de onderneming in een blog. Ook maakt Facebook het lastiger voor adverteerders om jongeren te bereiken.

1 reactie

 • Maartje Nieuwboter

  1 jaar geleden
  Moeilijker voor adverteerders om jongeren te bereiken ? Cool ! Van zodra dat veranderd is corrigeer ik mijn leeftijd op facebook en instagram naar 15 of zo.
 1. Julie Vermeire en Laurins Dursin praten voor het eerst over hun relatie: “Die eerste kus was echt een sprong in het diepe”
  PREMIUM
  Showbizz

  Julie Vermeire en Laurins Dursin praten voor het eerst over hun relatie: “Die eerste kus was echt een sprong in het diepe”

  Ze waren allebei al ’n tijd single en niet op zoek naar een relatie. Maar toen Julie Vermeire (23) en Laurins Dursin (26) elkaar leerden kennen bij ‘De Redders’ - waar ze beiden in meespelen -, kreeg de liefde hen toch te pakken. In hun eerste dubbelgesprek praten de twee honderduit over hoe de vonk oversprong, wie de eerste move maakte en hoe de eerste kennismaking met haar bekende papa verliep. “Die ontmoeting kwam er véél sneller dan verwacht, met dank aan mijn gebroken voet.”