De Kruisafneming van Peter Paul Rubens.
Volledig scherm
De Kruisafneming van Peter Paul Rubens. © Historiek.net

Facebook ontkent "naaktpolitie" en nodigt Toerisme Vlaanderen uit op de koffie

Facebook nodigt Toerisme Vlaanderen uit op de koffie. Het bedrijf speelt daarmee in op de oproep en het ludieke protest van Toerisme Vlaanderen. De socialenetwerksite weerlegt ook dat het naakt van schilderijen of kunstwerken in gewone posts zou censureren of verwijderen. Voor advertenties zijn de regels wél strenger, daar is ook artistiek naakt in veel gevallen verboden, erkent Facebook.

28 reacties

 • Anne Liesje

  5 jaar geleden
  Ik begrijp de musea ook niet echt hoor. Ze klagen dat het aantal bezoekers drastisch daalt maar anderzijds gaan ze hun "kunst" posten op sociale media.
 • Jakke Troost

  5 jaar geleden
  Geen Manneke pis in Amerika !!!!
 • Andrew Clossus

  5 jaar geleden
  Ik denk dat europa er goed aan zou doen om een eigen sociaal platform op te richten en facebook simpelweg te verbieden. Amerika is te verschillend om dat hier zomaar binnen te laten.
 • Marco Di Scarpa

  5 jaar geleden
  De redneck's. Het blijft een raar volkje met rare gewoontes. Een wapen mag verkocht worden aan wie het dragen wil. Kijken naar een blote borst,...… da's landverraad. Zielig!
 • Guido Ceuleers

  5 jaar geleden
  Dat mag dan niet, maar de private gegevens van honderd duizenden Facebook gebruikers doorgeven aan een reclame bedrijf, mag dan wel. Ik heb enkele maanden op Facebook gezeten, ben er terug afgegaan. Wat een zever daarop staat, zelfs foto's van wat men gegeten of gedronken heeft.
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  17

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.