Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AP

Facebook dreigt met rechtszaak tegen televisieshow over controverses rond sociaal netwerk

Enkele weken geleden raakte bekend dat een nieuwe televisieshow over Facebook, genaamd ‘Doomsday Machine’, in de maak is. De reeks zal gaan over een aantal controverses rond het sociaal netwerk. Facebook dreigt nu met een rechtszaak tegen ‘Anonymous Content’, het productiebedrijf achter de serie, uit angst dat de reputatie van het platform zal worden besmeurd. 

0 reacties

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.