Techexpert Donovan Kerssenberg tipt de beste oplossingen voor extra externe opslagruimte voor je telefoon.
Volledig scherm
Techexpert Donovan Kerssenberg tipt de beste oplossingen voor extra externe opslagruimte voor je telefoon. © Getty Images

Extra veel foto's opslaan? Dit zijn de beste opties om het geheugen van je telefoon te ontzien

TweakersHet lijkt erop dat de zomer van 2022 een topper wordt: nagenoeg geen coronamaatregelen meer en een stralende zon. Heb jij ook een pak reisjes en/of festivals gepland, waar je honderden kiekjes zal nemen? Dan ben je mogelijk gebaat bij wat extra externe opslagruimte voor je smartphone, om geheugen te besparen én voor de veiligheid. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers legt uit waar je het best voor kiest én geeft zijn top 3 prijs.

  1. Een smartphone tien jaar (of langer) gebruiken? Expert legt uit hoe dat kan: “Vooral de softwareondersteuning van je toestel is belangrijk”
    Tweakers

    Een smartphone tien jaar (of langer) gebruiken? Expert legt uit hoe dat kan: “Vooral de softwareon­der­steu­ning van je toestel is belangrijk”

    Duurzaamheid is steeds minder een hol begrip, maar meer en meer hét pad voor de toekomst. Ook bij de keuze van je smartphone kun je op dat vlak een verschil maken, door een smartphone aan te schaffen die zo lang mogelijk meegaat. Donovan Kerssenberg, smartphonespecialist bij technologiesite Tweakers, legt uit hoe je er de beste uitpikt én geeft zijn eigen top drie mee.

Tech