iStock
Volledig scherm
PREMIUM
© iStock

En weg is uw geld: hoe digitale dieven te werk gaan

De moderne oplichter zuigt per mail of sms uw rekening leeg, maar hoe komt het dat het digitale spoor naar uw verdwenen geld zo vaak doodloopt? “Nogal wat dossiers leiden naar het ‘alternatieve bankcircuit’ in de Brusselse Matongewijk. Maar je kunt er de vinger nooit op leggen”, zegt onderzoeksrechter Philippe Van Linthout in De Morgen.

 1. Iedereen kan een Max Verstappen zijn in nieuwe Formule 1-videogame
  gamepreview

  Iedereen kan een Max Verstappen zijn in nieuwe Formule 1-videogame

  De nieuwste editie van de jaarlijkse F1-videogame is de eerste die optimaal gebruikmaakt van de hardware in de nieuwe consoles, en de eerste waarin je in VR kunt racen. Maar de ware vernieuwing zit hem wellicht in de door ‘adaptieve AI’ gedreven moeilijkheidsgraad, die een ervaring op maat van iedere speler wil leveren. Met andere woorden: iedereen kan in ‘F1 2022' een Max Verstappen zijn in het diepst van zijn gedachten.
 2. Een smartphone tien jaar (of langer) gebruiken? Expert legt uit hoe dat kan: “Vooral de softwareondersteuning van je toestel is belangrijk”
  Tweakers

  Een smartphone tien jaar (of langer) gebruiken? Expert legt uit hoe dat kan: “Vooral de softwareon­der­steu­ning van je toestel is belangrijk”

  Duurzaamheid is steeds minder een hol begrip, maar meer en meer hét pad voor de toekomst. Ook bij de keuze van je smartphone kun je op dat vlak een verschil maken, door een smartphone aan te schaffen die zo lang mogelijk meegaat. Donovan Kerssenberg, smartphonespecialist bij technologiesite Tweakers, legt uit hoe je er de beste uitpikt én geeft zijn eigen top drie mee.

Tech