Heb je niet het budget voor een Apple Watch? Of is dit toestel onvoldoende compatibel met je andere tech-gadgets? Wij gingen op zoek naar een degelijk alternatief.
Volledig scherm
Heb je niet het budget voor een Apple Watch? Of is dit toestel onvoldoende compatibel met je andere tech-gadgets? Wij gingen op zoek naar een degelijk alternatief. © Getty Images

Een degelijk alternatief voor de Apple Watch voor nog geen 350 euro? Deze smartwatch komt stevig in de buurt

TweakersSmartwatches met Android zijn goedkoper dan die van Apple. Bovendien moet je over een iPhone beschikken om optimaal met een Apple Watch te kunnen werken. Expert Eric van Ballegoie van technologiesite Tweakers vergelijkt daarom de volgens hem beste twee Android-smartwatches van het moment met de Apple Watch.

  1. Microsoft steekt miljarden in bedrijf achter populair ChatGPT
    2

    Microsoft steekt miljarden in bedrijf achter populair ChatGPT

    Softwareconcern Microsoft investeert de komende jaren 10 miljard dollar in het bedrijf achter het spraakmakende programma ChatGPT. OpenAI, ook bekend van het vergelijkbare programma Dall-E, heeft het geld en de technische mogelijkheden van Microsoft nodig om de enorme hoeveelheden data aan te kunnen. ChatGPT heeft in korte tijd veel gebruikers getrokken door op basis van kunstmatige intelligentie goed leesbare teksten te produceren.