Een van de mannelijke sekspoppen.
Volledig scherm
Een van de mannelijke sekspoppen. © Instagram Realdoll

Dit jaar komt een mannelijke sekspop (mét bionische penis) op de markt want steeds meer vrouwen willen er een

Sekspoppen voor mannen zijn er in alle maten en gewichten, maar voor vrouwen is er tot nu toe nog maar weinig op de markt. Daar komt dit jaar verandering in, want fabrikant Realbotix is bezig aan de productie van een mannelijke seksrobot. Die krijgt zelfs een bionische penis. "Eentje die veel beter aanvoelt dan een vibrator", klinkt het.

26 reacties

 • Dimi Bours

  5 jaar geleden
  Een man kan hier ook van genieten
 • Jan Delafontaine

  5 jaar geleden
  Dit is niet walgelijk, voor sommigen bizar maar niemand doet er iets kwaad mee. Verkrachting bvb dat is walgelijk. Maar de rechtbank vindt dat niet.
 • Johan Bongers

  5 jaar geleden
  Ik voorspel een veel lager succes dan bij de vrouwpoppen. Vrouwen kicken vooral op oprechte aandacht, iets waar robotten vooralsnog niet zo goed in zijn.
 • Jurgen Aerts

  5 jaar geleden
  Bifi en inpluggen bedoel je Lisette Theunis ?
 • Jean Paul Peelis

  5 jaar geleden
  Hoe walgelijk wordt de mens. Dit leven is echt niet langer waard om geleefd te worden, tenminste voor hen die ethiek hebben.
 1. REVIEW. Xiaomi 13 Pro heeft kwaliteit van klassiek fototoestel, maar dan in smartphoneformaat
  1

  REVIEW. Xiaomi 13 Pro heeft kwaliteit van klassiek fototoe­stel, maar dan in smartphone­for­maat

  Honderden megapixels, samenwerkingen met gerenommeerde fotografiebedrijven, softwarematige hocus pocus. Voor de camera’s van hun toptelefoons halen technologiebedrijven alles uit kast om je te overtuigen tot een aankoop. Dat is ook het geval bij de Xiaomi 13 Pro. Die combineert een unieke sensor met een deal met het Duitse Leica. Maar een smartphone is meer dan camera’s alleen, dus is dat genoeg om ons te overtuigen? Je leest het in deze recensie.