Deze vijf gadgets brengt de Sint misschien dit jaar
Volledig scherm
Deze vijf gadgets brengt de Sint misschien dit jaar © ThinkStock

Deze vijf gadgets brengt de Sint misschien dit jaar

Tweakers.netIeder jaar vallen op 6 december tienduizenden cadeautjes door de schoorsteen. Hou je van tech maar weet je nog niet precies wat je op je verlanglijstje zal zetten?  Tweakers.net selecteerde de leukste gadgets voor brave kinderen.

 1. ‘Colossal Cave’-remake brengt retrovibes van het verkeerde soort
  Gamereview

  ‘Colossal Ca­ve’-remake brengt retrovibes van het verkeerde soort

  Met ‘Colossal Cave’ proberen Roberta en Ken Williams, bij al wat oudere gamers overbekend als de bedenkers van eeuwige klassieker ‘King’s Quest’, een comeback te forceren. Het resultaat is echter een stoffige game, die op twee manieren schrijnend oubollig is: zowel het al te fantasieloos gevolgde stramien van het origineel als de schijnbaar twintig jaar oude graphics zijn niet meer van deze tijd.
 2. De nieuwe Apple MacBook: baanbrekend of niet? En over welke prijsverhoging spreken we ten opzichte van het vorige model?
  Tweakers

  De nieuwe Apple MacBook: baanbre­kend of niet? En over welke prijsverho­ging spreken we ten opzichte van het vorige model?

  Toen Apple in 2021 zijn nieuwe 14"- en 16"-MacBook Pro presenteerde, ging dat gepaard met veel tamtam en een groot event. Met de 2023-modellen, die vanaf 24 januari geleverd worden, liep dat iets anders. Alleen een persbericht en een video op Apples eigen website wezen op de nieuwe modellen. Terecht of onterecht? Om daarachter te komen, lieten wij, van technologiesite Tweakers, Apple ons de (bijna) allerduurste MacBook Pro toesturen, met 16"-scherm, M2 Max-processor, 4TB opslag en 96GB werkgeheugen.