Verschijnt het 5G-icoon op het scherm van je telefoon, wil dat niet per se zeggen dat je ook al van dit snellere netwerk profiteert. Misschien gaat het bijvoorbeeld om 4,5G, of is er nog een andere oorzaak.
Volledig scherm
Verschijnt het 5G-icoon op het scherm van je telefoon, wil dat niet per se zeggen dat je ook al van dit snellere netwerk profiteert. Misschien gaat het bijvoorbeeld om 4,5G, of is er nog een andere oorzaak. © ThinkStock

Connecteert je smartphone nu al met 5G? Dit gebeurt er echt

MijntelcoMisschien heb je het al eens opgemerkt: wanneer je op het mobiele netwerk surft, prijkt op sommige plaatsen in ons land plots het 5G-logo bovenaan het scherm van je smartphone. Dat is vreemd, want in België is er nog geen algemeen 5G-netwerk beschikbaar. Mijntelco.be zocht uit hoe dat komt.

  1. Waarom PlayStation-titel ‘Marvel’s Spider-Man’ de ultieme videogame over de superheld blijft
    Videogames

    Waarom PlayStati­on-ti­tel ‘Marvel’s Spi­der-Man’ de ultieme videogame over de superheld blijft

    Er zijn – we turfden ze even voor je weg –al tweeëndertig ‘Spider-Man’-videogames op de markt gekomen. Maar de met enige voorsprong beste daaruit blijft een van de recentste: Sony’s ‘Spider-Man’-game voor de PlayStation 4 en 5, die sinds vandaag ook een visueel superieure pc-versie heeft. Vijf redenen waarom het goed is dat nu nòg meer gamers daarmee kennismaken.

Tech