Apple vervangt de batterij van de iPhone met korting, ook als uit een diagnostische test blijkt dat het ding nog goed presteert. Hier belt een vrouw met de iPhone 6.
Volledig scherm
Apple vervangt de batterij van de iPhone met korting, ook als uit een diagnostische test blijkt dat het ding nog goed presteert. Hier belt een vrouw met de iPhone 6. © REUTERS

Apple vervangt ook goede batterijen iPhone 6 en 7 met korting

Apple vervangt de batterij van de iPhone met korting, ook als uit een diagnostische test blijkt dat het ding nog goed presteert. Medewerkers van alle Apple Stores hebben daar gisteren een interne memo over ontvangen. Dat werd tegenover website MacRumors bevestigd.

2 reacties

  • arnaud di monaco

    5 jaar geleden
    Mijn samsunggeke's batterij had z'n beste tijd gehad. Vlug een nieuw gekocht online bij bol, 15€..eventjes deksel van m'n toestel geklikt, accu ingestopt, terug toegeklikt, en we kunnen weer paar jaar verder... Maar jongens toch! Al dat geld naar één yup-bedrijf gooien, die lachen zich te pletter als ze de meute zien drummen voor hun winkel! Dit is niet meer Apple! maar Banana's
  • Alfons Thijs

    5 jaar geleden
    Zo maken ze weer eens miljoenen want slimme iPhone-eigenaars zullen dit zien als een gouden kans en spenderen nog eens 25euro.