1. Comedian William Boeva presenteert WK ‘Counter-Strike: Global Offensive’ voor 40.000 bezoekers in Antwerps Sportpaleis: “Noem het gerust topsport”
  PREMIUM

  Comedian William Boeva presen­teert WK ‘Coun­ter-Stri­ke: Global Offensive’ voor 40.000 bezoekers in Antwerps Sportpa­leis: “Noem het gerust topsport”

  Veertigduizend supporters uit zestig landen vuren dit weekend in het Antwerpse Sportpaleis acht topteams aan die strijden voor de wereldtitel in het populaire computergame ‘Counter-Strike: Global Offensive’. In de prijzenpot zit een miljoen dollar. Presentator van dienst is comedian William Boeva, zelf een fervent gamer. “Noem het gerust topsport.”
 1. Een smartphone tien jaar (of langer) gebruiken? Expert legt uit hoe dat kan: “Vooral de softwareondersteuning van je toestel is belangrijk”
  Tweakers

  Een smartphone tien jaar (of langer) gebruiken? Expert legt uit hoe dat kan: “Vooral de softwareon­der­steu­ning van je toestel is belangrijk”

  Duurzaamheid is steeds minder een hol begrip, maar meer en meer hét pad voor de toekomst. Ook bij de keuze van je smartphone kun je op dat vlak een verschil maken, door een smartphone aan te schaffen die zo lang mogelijk meegaat. Donovan Kerssenberg, smartphonespecialist bij technologiesite Tweakers, legt uit hoe je er de beste uitpikt én geeft zijn eigen top drie mee.
 1. Elon Musk zet Starlink in voor "niet-aangesloten scholen" en "milieubewaking" Amazone

  Elon Musk zet Starlink in voor "niet-aangeslo­ten scholen" en "milieube­wa­king" Amazone

  Multimiljardair Elon Musk bevindt zich vandaag in Brazilië voor de lancering van de Starlink-technologie van zijn ruimtevaartbedrijf SpaceX. Na een ontmoeting met de Braziliaanse president Jair Bolsonaro in een luxehotel in Porto Felix op 100 kilometer van Sao Paulo, tweette Musk dat hij "heel enthousiast" was "om in Brazilië te zijn voor de lancering van Starlink voor 19.000 niet-aangesloten scholen in landelijke gebieden en milieubewaking van de Amazone".
 1. Sonos wil met nieuwe Ray-soundbar geluid van films en series in elke huiskamer naar hoger niveau tillen
  audio
  3

  Sonos wil met nieuwe Ray-sound­bar geluid van films en series in elke huiskamer naar hoger niveau tillen

  Tijdens een evenement waarvoor journalisten van over de hele wereld werden overgevlogen, lanceerde audiobedrijf Sonos haar voorjaarsproducten. De Sonos Ray is een compacte soundbar die 299 euro zal kosten, waarmee het bedrijf een breed publiek wil aanspreken. Met Sonos Voice Control kunnen gebruikers met hun stem om muziek vragen zonder daarvoor hun privacy op te geven. Daarnaast krijgt de draagbare Sonos Roam nieuwe kleurtjes. HLN kon in New York exclusief de toestellen een eerste keer uitproberen.