1. ‘Diablo Immortal’ komt niet uit in België door strenge regels tegen ‘lootboxes’
  2

  ‘Diablo Immortal’ komt niet uit in België door strenge regels tegen ‘lootboxes’

  Blizzard brengt ‘Diablo Immortal’ niet uit in Nederland en België. Dat geldt zowel voor de mobiele versies als voor de pc-versie. Volgens ontwikkelaar Blizzard komt dat door “de huidige exploitatievoorwaarden in deze landen”. Het bedrijf doelt waarschijnlijk op wetgeving omtrent ‘lootboxes’. Voor die virtuele kisten met extra’s kan je betalen, maar je weet op voorhand niet wat erin zit.
 1. Comedian William Boeva presenteert WK ‘Counter-Strike: Global Offensive’ voor 40.000 bezoekers in Antwerps Sportpaleis: “Noem het gerust topsport”
  PREMIUM

  Comedian William Boeva presen­teert WK ‘Coun­ter-Stri­ke: Global Offensive’ voor 40.000 bezoekers in Antwerps Sportpa­leis: “Noem het gerust topsport”

  Veertigduizend supporters uit zestig landen vuren dit weekend in het Antwerpse Sportpaleis acht topteams aan die strijden voor de wereldtitel in het populaire computergame ‘Counter-Strike: Global Offensive’. In de prijzenpot zit een miljoen dollar. Presentator van dienst is comedian William Boeva, zelf een fervent gamer. “Noem het gerust topsport.”
 1. “SpaceX kocht beschuldigingen over seksueel wangedrag Elon Musk af voor kwart miljoen dollar”

  “SpaceX kocht beschuldi­gin­gen over seksueel wangedrag Elon Musk af voor kwart miljoen dollar”

  Ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft in 2018 een kwart miljoen dollar (236.000 euro) betaald aan een stewardess die eigenaar en multimiljardair Elon Musk beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. Musk zou de vrouw tijdens een vlucht hebben betast en zijn penis hebben laten zien, schrijft nieuwssite ‘Insider’ op basis van documenten en gesprekken met indirect betrokkenen. Hij zou de vrouw ook een paard hebben beloofd in ruil voor een erotische massage.
 2. Een smartphone tien jaar (of langer) gebruiken? Expert legt uit hoe dat kan: “Vooral de softwareondersteuning van je toestel is belangrijk”
  Tweakers

  Een smartphone tien jaar (of langer) gebruiken? Expert legt uit hoe dat kan: “Vooral de softwareon­der­steu­ning van je toestel is belangrijk”

  Duurzaamheid is steeds minder een hol begrip, maar meer en meer hét pad voor de toekomst. Ook bij de keuze van je smartphone kun je op dat vlak een verschil maken, door een smartphone aan te schaffen die zo lang mogelijk meegaat. Donovan Kerssenberg, smartphonespecialist bij technologiesite Tweakers, legt uit hoe je er de beste uitpikt én geeft zijn eigen top drie mee.
 1. Elon Musk zet Starlink in voor "niet-aangesloten scholen" en "milieubewaking" Amazone

  Elon Musk zet Starlink in voor "niet-aangeslo­ten scholen" en "milieube­wa­king" Amazone

  Multimiljardair Elon Musk bevindt zich vandaag in Brazilië voor de lancering van de Starlink-technologie van zijn ruimtevaartbedrijf SpaceX. Na een ontmoeting met de Braziliaanse president Jair Bolsonaro in een luxehotel in Porto Felix op 100 kilometer van Sao Paulo, tweette Musk dat hij "heel enthousiast" was "om in Brazilië te zijn voor de lancering van Starlink voor 19.000 niet-aangesloten scholen in landelijke gebieden en milieubewaking van de Amazone".
 1. Van telecomoperator veranderen blijkt niet zo makkelijk als het zou moeten: dit kan je doen als het fout loopt
  Mijntelco

  Van telecomope­ra­tor veranderen blijkt niet zo makkelijk als het zou moeten: dit kan je doen als het fout loopt

  In de zomer van 2017 riep de overheid Easy Switch in het leven: een overstapdienst waarmee je snel en makkelijk van operator kunt veranderen, bijvoorbeeld omdat je ingaat op een interessanter aanbod. Easy Switch garandeert dat consumenten niet zonder service komen te zitten en dat een overstap geen dubbele facturering oplevert. Alleen: Easy Switch blijkt niet altijd even easy in de praktijk. Mijntelco.be informeert over wat je als consument kan doen als het fout loopt.