Volledig scherm
© Photo News

Toon Aerts soleert ondanks 2 valpartijen naar zege in eerste Superprestige-cross, Thibau Nys geeft op

VeldrijdenToon Aerts heeft in Gieten de eerste manche van de Superprestige gewonnen. De veldrijder van Telenet Baloise Lions, die tweemaal ten val kwam, reed na een solo van 50 minuten naar de zege.

 1. Van der Poel al sinds WK onklopbaar: "8 op 8 was mooi geweest, maar héél blij met eindwinst Superprestige"
  veldrijden

  Van der Poel al sinds WK onklopbaar: "8 op 8 was mooi geweest, maar héél blij met eindwinst Superpres­ti­ge"

  Alweer niks te beginnen tegen een weergaloze Mathieu van der Poel. Solo naar de zege knallen, is zijn handelsmerk geworden. Zelfs wereldkampioen Wout van Aert heeft geen verhaal tegen de suprematie van de jonge Nederlander. In Middelkerke al voor de 20ste keer dit seizoen aan het feest. 7 op 8 manches van de Superprestige gewonnen én de eindzege te pakken. Just a perfect day.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 3. Organisatie Superprestige Merksplas is voorbereid op storm Ciara
  Veldrijden

  Organisa­tie Superpres­ti­ge Merksplas is voorbereid op storm Ciara

  De weersvoorspellingen voor zondag zien er voorlopig niet al te best uit. Storm Ciara zou in België landen en rukwinden tot 100 kilometer per uur veroorzaken. "Wij volgen die berichten op de voet", zegt Marc Van Gestel van de organisatie van de Superprestige in Merksplas. "Maar we gaan niet mee in de paniek die nu al heerst. De cross gaat door en wanneer het onveilig zou worden, zullen wij de gepaste maatregelen nemen.”
 4. Nederlander Nieuwenhuis verschijnt te laat aan start, maar viert verjaardag alsnog met zege in Middelkerke
  veldrijden

  Nederlan­der Nieuwen­huis verschijnt te laat aan start, maar viert verjaardag alsnog met zege in Middelker­ke

  De Nederlandse wereldkampioen bij de beloften, Joris Nieuwenhuis (Sunweb), heeft zijn 21ste verjaardag kunnen vieren met een zege in Middelkerke. Nieuwenhuis haalde het met ruime voorsprong op Quinten Hermans en Nicolas Cleppe. In de eindstand van de Superprestige is Hermans de eindlaureaat met 115 punten. Nieuwenhuis wordt tweede met 112 punten, Cleppe derde met 93 punten.
 1. Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"
  Play
  Voetbal

  Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"

 2. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort