Volledig scherm
© Photo News

Toon Aerts soleert ondanks 2 valpartijen naar zege in eerste Superprestige-cross, Thibau Nys geeft op

VeldrijdenToon Aerts heeft in Gieten de eerste manche van de Superprestige gewonnen. De veldrijder van Telenet Baloise Lions, die tweemaal ten val kwam, reed na een solo van 50 minuten naar de zege.

 1. Van Aert soleert naar zege in Boom, Van der Poel kent tweemaal pech en wordt slechts vierde

  Van Aert soleert naar zege in Boom, Van der Poel kent tweemaal pech en wordt slechts vierde

  Wout van Aert is back in business. Donderdag vierde de wereldkampioen zijn eerste zege van het seizoen, twee dagen later mag de poulain van Niels Albert ook in de derde manche van de Superprestige juichen. Na een hogesnelheidsrace haalde de man van Veranda's Willems-Crelan het voor Laurens Sweeck en Lars van der Haar. Mathieu van der Poel kende een hoogst ongelukkige dag. Na een valpartij en kettingproblemen moest de Nederlander zich tevreden stellen met een vierde plek. Van Aert neemt zo de leiding over in het klassement.
 2. Dubbele facelift voor Superprestige seizoen 2017-2018

  Dubbele facelift voor Superpres­ti­ge seizoen 2017-2018

  Morgen wordt de Superprestige afgesloten in Middelkerke, maar er wordt al volop werk gemaakt van volgend seizoen en het regelmatigheidscriterium krijgt een grondige facelift. Zo wordt Telenet de komende drie jaar de nieuwe naamsponsor. Het vervangt Hansgrohe, dat wel aan boord blijft als nevensponsor. Daarnaast blijft ook Het Laatste Nieuws drie jaar langer mediapartner. Nog nieuw: Francorchamps, dat uit de Superprestige en zelfs helemaal van de veldritkalender verdwijnt, zal vervangen worden door de Niels Albert CX in Boom.
 1. 'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League
  Play

  'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League

 2. Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"
  Play

  Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"