Thibau Nys komt stevig ten val aan balkjes in Gieten: “Zijn rug zat volledig geblokkeerd en hij had geen kracht meer in zijn benen”

 1. Veldritkampioenen krijgen bezoek van jonge leerlingen: “Een oude fiets van mij? Haaa, da's mooi, jongen. Daar ga je wereldkampioen mee worden”

  Veldritkam­pi­oe­nen krijgen bezoek van jonge leerlingen: “Een oude fiets van mij? Haaa, da's mooi, jongen. Daar ga je wereldkam­pi­oen mee worden”

  De kinderen van de Vrije Basisschool Baliebrugge gingen vandaag een kijkje nemen op het vernieuwde parcours van de Superprestigemanche veldrijden van aanstaande zondag in Ruddervoorde. Ze werden er verwelkomd door Kurt Vanneste, secretaris van het organiserende Wijkcomité Sint-Godelieve en drijvende kracht achter de Superprestige, en mochten in de (nu nog lege) publiekstent bij een natje en een droogje hun vragen afvuren op een prominent panel.
 2. Van der Haar: "Ik straks wereldkampioen? Dat is nobel van Albert omdat hij vroeger al negatief over me was"
  Veldrijden

  Van der Haar: "Ik straks wereldkam­pi­oen? Dat is nobel van Albert omdat hij vroeger al negatief over me was"

  In onze eindejaarsspecial kwam Niels Albert met een opvallende pronostiek op de proppen. Volgens de voormalige veldrijder gaat niet Mathieu van der Poel, maar Lars van der Haar straks in Valkenburg met de wereldkampioenentrui aan de haal. Van der Haar zelf ontvangt de complimenten graag. "Ik ben heel benieuwd naar het WK-parcours", vertelt de 26-jarige renner in Diegem.
 1. Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstellen tegen Zenit"
  Play
  Champions League

  Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstel­len tegen Zenit"

 2. Simon Mignolet: “Dit verlies makkelijker te accepteren dan thuis”
  Play
  Champions League

  Simon Mignolet: “Dit verlies makkelij­ker te accepteren dan thuis”