Wout van Aert vorig jaar aan het werk op de Superprestige in Boom.
Volledig scherm
Wout van Aert vorig jaar aan het werk op de Superprestige in Boom. © Photo News

Groen licht van burgemeester: in Boom wordt er wel gecrost, mét Van Aert

VeldrijdenWout van Aert hoeft zijn rentree in het veldrijden niet te missen. Maandagavond, na overleg met de burgemeester, kreeg organisator Koen Monu het licht op groen voor de Superprestigeveldrit die zaterdag in Boom wordt gereden.

3 reacties

 • Marcel Bontinck

  2 maanden geleden
  @Danny Callaert,waar haal je dit uit?het was de burgemeester van Boom welke tomorrowland verboden heeft ondanks toelating van de niet NVA gouverneur.
 • Pat Debal

  2 maanden geleden
  Als Van Aert er niet zou starten was dat ook afgelast geweest t'is ook een van de N-VA die burgemeester ze ruiken geld die van deze partij
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  zolang het maar geld opbrengt, mag alles van deze nva-burgemeester. Ook een tomorrowland met 3 weekends en niettegenstaande het verzet van de buren. Alleen geld telt voor nva
 1. De hegemonie van Van der Poel in Diegem gaat voort: zo straf is zijn vierde zege op rij
  Veldrijden

  De hegemonie van Van der Poel in Diegem gaat voort: zo straf is zijn vierde zege op rij

  Als Mathieu van der Poel aan de start staat in Diegem, mag je er bijna gif op innemen dat hij aan de haal gaat met de oppergaai. Sinds de Nederlander in 2011 een eerste keer aan de start verscheen, won hij iedere keer. Na zijn straffe stunt van vanavond zit hij al aan vier opeenvolgende zeges bij de profs in Diegem. Maar hoe straf is die reeks? Als we de cijfers er bijnemen, dan doen enkel Roland Liboton en Sven Nys beter.
 2. Organisatie Superprestige Merksplas is voorbereid op storm Ciara
  Veldrijden

  Organisa­tie Superpres­ti­ge Merksplas is voorbereid op storm Ciara

  De weersvoorspellingen voor zondag zien er voorlopig niet al te best uit. Storm Ciara zou in België landen en rukwinden tot 100 kilometer per uur veroorzaken. "Wij volgen die berichten op de voet", zegt Marc Van Gestel van de organisatie van de Superprestige in Merksplas. "Maar we gaan niet mee in de paniek die nu al heerst. De cross gaat door en wanneer het onveilig zou worden, zullen wij de gepaste maatregelen nemen.”