Wout van Aert vorig jaar aan het werk op de Superprestige in Boom.
Volledig scherm
Wout van Aert vorig jaar aan het werk op de Superprestige in Boom. © Photo News

Groen licht van burgemeester: in Boom wordt er wel gecrost, mét Van Aert

VeldrijdenWout van Aert hoeft zijn rentree in het veldrijden niet te missen. Maandagavond, na overleg met de burgemeester, kreeg organisator Koen Monu het licht op groen voor de Superprestigeveldrit die zaterdag in Boom wordt gereden.

3 reacties

 • Marcel Bontinck

  2 maanden geleden
  @Danny Callaert,waar haal je dit uit?het was de burgemeester van Boom welke tomorrowland verboden heeft ondanks toelating van de niet NVA gouverneur.
 • Pat Debal

  2 maanden geleden
  Als Van Aert er niet zou starten was dat ook afgelast geweest t'is ook een van de N-VA die burgemeester ze ruiken geld die van deze partij
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  zolang het maar geld opbrengt, mag alles van deze nva-burgemeester. Ook een tomorrowland met 3 weekends en niettegenstaande het verzet van de buren. Alleen geld telt voor nva
 1. Van Aert voor 15de (!) keer gevloerd door grote rivaal: "Nooit geloofd dat ik kon winnen, sinds het WK zie ik enorm af"

  Van Aert voor 15de (!) keer gevloerd door grote rivaal: "Nooit geloofd dat ik kon winnen, sinds het WK zie ik enorm af"

  Het moet toch frustrerend zijn voor Wout van Aert: sinds het WK in Bieles kon hij nog geen enkele keer winnen. Straffer nog: hij werd nu al drie keer op rij gevloerd door Mathieu van der Poel. Over het volledige seizoen bekeken, kreeg de wereldkampioen nu al 15 keer het achterwiel van zijn grote concurrent uit Nederland te zien. De 22-jarige Lillenaar toont zich echter groots in de nederlaag. Vandaag kon hij niet beter.