Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Instagram @tanyas_vlog @prettydoorsofbritain

Zo maak je een gezellige she-shed, de tegenhanger van de mancave

Het vele telewerken, mopperende kinderen die niet naar school kunnen, een partner die ook 7 dagen op 7 thuis zit. Door de lockdowns lopen we thuis de muren op. Meer dan ooit hebben we ruimte en vrijheid nodig. Waarom creëer je dan niet ineens een stijlvolle plek waar je heerlijk kunt ontspannen? De she-shed, een alternatief voor de mancave, is bezig aan een opmars. 

 1. Binnenkijken bij interieurarchitect Kelly Claessens: “Ook in een huurappartement kan je op tal van manieren persoonlijkheid creëren”

  Binnenkij­ken bij interieur­ar­chi­tect Kelly Claessens: “Ook in een huurappar­te­ment kan je op tal van manieren persoon­lijk­heid creëren”

  Afgelopen woensdag dook Kelly als verrassing op in Blind Gekocht, waar ze de centen én het woonlot van de deelnemers in handen neemt. Zelf is de interieurarchitecte ook op zoek naar een eigen huis en daarom huurt ze voorlopig een appartement. “Ook daar kan je echt je eigen plek van maken”, zegt Kelly, die verklapt hoe je dat dan precies doet.
 2. Adios, witte muren. Zo haal je meer kleur in huis als beginner: “Gebruik geen kleur die je graag ziet”
  PREMIUM

  Adios, witte muren. Zo haal je meer kleur in huis als beginner: “Gebruik geen kleur die je graag ziet”

  Vele Belgen hebben door corona goesting gekregen om hun interieur een make-over te geven. Jij ook? Overweeg dan om je muren te voorzien van een kleurtje. “De hoogtijdagen van witte muren zijn geteld. Kleur is dé trend van de jongste jaren. Zelfs in Scandinavië gingen ze overstag”, klinkt het bij experts. Dankzij de tips van trendwatcher Hilde Francq en auteurs Iris De Feijter en Irene Schampaert kan je aan de slag. Ze lichten toe welke kleur bij welke ruimte past én welke combinaties hot zijn.
 1. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing

 2. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij