Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Zo kies jij het perfecte parfum voor moeder

Op 13 mei is het Moederdag. En daar sta je dan. In de parfumerie. Overdonderd door het enorme aanbod aan parfums én met de beste bedoelingen om de juiste geur voor la mama te scoren. Stop met hyperventileren, want wij snellen ter hulp met enkele belangrijke regels. 

9 reacties

 • Leo Duym

  3 jaar geleden
  Parfum en welriekende oliën bestaat al zolang de mens bestaat, zeep daarentegen niet. M.a.w. de mens stonk, en wie het zich kon veroorloven gebruikte zulke welriekende oliën. Het is me een raadsel waarom iemand die zich elke dag helemaal wast, liefst met een neutrale zeep, die ongezonde rommel nog nodig heeft. Waarom onze eigen, natuurlijk lichaamsgeur maskeren (tenzij er medisch iets mis mee is)?
 • URBAIN CELIS

  3 jaar geleden
  dit is niet de echte Moederdag(commercie), de echte is op 15 augustus
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Parfum kopen voor iemand anders is héél moeilijk Geef dan liever een cadobon, dan kan ze zelf kiezen. Ik heb mijn perfecte parfum gevonden (staat hier niet tussen) en ik zal nooit of nooit nog veranderen.
 • Jos Vervoort

  3 jaar geleden
  Weer geen leuke dag: mijn moeder stierf 5 jaar geleden aan longkanker.
 • Mireille Boeve

  3 jaar geleden
  Omdat ik niet zonder haar kan, la vie Est Belle
 1. Binnenkijken bij interieurarchitect Kelly Claessens: “Ook in een huurappartement kan je op tal van manieren persoonlijkheid creëren”

  Binnenkij­ken bij interieur­ar­chi­tect Kelly Claessens: “Ook in een huurappar­te­ment kan je op tal van manieren persoon­lijk­heid creëren”

  Afgelopen woensdag dook Kelly als verrassing op in Blind Gekocht, waar ze de centen én het woonlot van de deelnemers in handen neemt. Zelf is de interieurarchitecte ook op zoek naar een eigen huis en daarom huurt ze voorlopig een appartement. “Ook daar kan je echt je eigen plek van maken”, zegt Kelly, die verklapt hoe je dat dan precies doet.
 2. Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

  Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

  De foto’s van popster Billie Eilish (19) voor modemagazine Vogue zijn óveral. De jonge zangeres schittert in een wulpse look, inclusief strak korset. Het kledingstuk maakt al een tijdje een krachtige comeback, op de catwalks en in winkelrekken. Wil jij er ook een in je garderobe? Twee lingerie-experts en styliste Sarah Roelstraete geven tips om het juiste model uit te kiezen en om het sexy item draagbaar te maken. “Een korset is het summum van zelfliefde.”
 3. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije