Volledig scherm
© Michelle Serdons

Zo feest modeblogger Michelle Serdons: "Met een gin-tonic in de hand gaan echt alle remmen los"

Deze vrouwen staan niet alleen met oudjaar op de dansvloer, maar bouwen iedere week ergens een feestje. Zij weten als geen ander wat een party maakt of kraakt: de juiste schoenen, een waterproof mascara en een vleugje glitter. Michelle Serdons (25) is showroomassistent bij UPR, ambassadeur voor Hunkemöller en blogt daarnaast onder de naam Goldfetch.

3 reacties

 • Guy Dupont

  3 jaar geleden
  Triestig dat er om toekunnen feesten remmen los er alcohol nodig is! Niets o fier over te zijn.
 • Gustaaf Tielemans

  3 jaar geleden
  En wat snuiven we?
 • lodewijk maesen

  3 jaar geleden
  ze feesten iedere week op kosten van zielige venten...maakt jullie even zielig haha
 1. Deze Belgische designer mocht de Berlijnse modeweek openen met zijn extravagante ontwerpen
  1

  Deze Belgische designer mocht de Berlijnse modeweek openen met zijn extravagan­te ontwerpen

  Sinds Gentse ontwerper Tom Van der Borght (41) eind vorig jaar de Grote Prijs won op het Internationale Modefestival in Hyères, zijn alle ogen op hem en zijn designs gericht. Want Van der Borght staat niet bepaald bekend voor zijn sobere ontwerpen, integendeel. Zijn originaliteit zorgt ervoor dat hij opvalt. Ook bij de Duitsers, want daar mocht hij de Mercedes Benz modeshow – een van de meest prestigieuze shows van Berlin Fashion Week – openen.
 2. Een zijscheiding in je haar is officieel ‘ouderwets’. “Jongeren willen een middenscheiding, een steek naar millenials toe” zegt BV-kapper

  Een zijschei­ding in je haar is officieel ‘ouderwets’. “Jongeren willen een midden­schei­ding, een steek naar millenials toe” zegt BV-kap­per

  Midden, links of rechts? Volgens jongeren is er maar één juist antwoord: de middenscheiding is in, de rest is out. Ook BV-kapper Jochen Vanhoudt ziet de trend, maar merkt op dat niet iedereen ermee staat. “Enkel bij de lucky few wordt de symmetrie van het gezicht in de verf gezet. Bij de rest krijg je het tegenovergestelde effect.”
 1. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

 2. Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw
  Play

  Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw