Zo feest Jolien Roets: "Ik trek me terug in de badkamer met een sexy Spotifylijst."

Deze vrouwen staan niet alleen met oudjaar op de dansvloer, maar bouwen iedere week ergens een feestje. Zij weten als geen ander wat een party maakt of kraakt: de juiste schoenen, een waterproof mascara en een vleugje glitter. Jolien Roets (32) is radiopresentatrice, sinds 2010 presenteert ze op Q-music. 

0 reacties

 1. Zo voer je een écht interessant gesprek met je (verre) familie op Kerstmis

  Zo voer je een écht interes­sant gesprek met je (verre) familie op Kerstmis

  Naast lekker eten, cadeautjes uitpakken en samenkomen met iedereen die je lief hebt, gaan kerstfeestjes ook gepaard met ellenlang aan tafel zitten met familieleden die je maximum twee keer per jaar ziet. En wat zeg je in godsnaam tegen je tante die keer op keer vergeet dat je dus niét meer studeert maar al drie jaar werkt of tegen je nonkel die er om de haverklap racistische opmerkingen uitflapt? 6 tips om dit jaar eens een oprecht interessant gesprek met hen te hebben.
 2. Onverwachtse blikvanger op de inauguratie van Biden? De wanten van Bernie Sanders (+9 lookalikes om te shoppen)

  Onverwacht­se blikvanger op de inaugura­tie van Biden? De wanten van Bernie Sanders (+9 lookalikes om te shoppen)

  Bij de inauguratie ging veel aandacht naar de outfits van de aanwezigen. De turquise jurk van Jill Biden, Kamala Harris en Michelle Obama in ’t paars, Lady Gaga die een grote broche van een gouden vredesduif droeg. Maar het was een zeer onverwachte gast die hen wist af te troeven: Bernie Sanders. Vooral zijn opvallende wollen wanten stalen de show. Wij zochten er ook enkele uit. Die komen goed van pas, aangezien de temperaturen de komende dagen weer een duik nemen.
 1. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"

 2. Vliegtuig verliest wiel tijdens landing
  Play

  Vliegtuig verliest wiel tijdens landing