Ontwerper Raf Simons bedankt het publiek tijdens een modeshow.
Volledig scherm
Ontwerper Raf Simons bedankt het publiek tijdens een modeshow. © REUTERS

Zo bereidde Raf Simons zijn eerste Dior-modeshow voor

Op het Tribeca Film Festival wordt 'Dior and I' voorgesteld, een documentaire over onze Belgische trots Raf Simons die gevolgd werd tijdens het proces van zijn eerste haute-couturecollectie in 2012. De documentaire toont het hele verhaal achter de kledinglijn, van de eerste schets tot de spectaculaire modeshow.

 1. Draag jij deze kerst een ‘feather dress’? De allerleukste verenjurken op een rij

  Draag jij deze kerst een ‘feather dress’? De allerleuk­ste verenjur­ken op een rij

  Je hoeft maar één blik te werpen op een ‘feather dress’ en je waant je in de glamoureuze roaring twenties. Zo’n honderd jaar later is het statementstuk helemaal terug van weggeweest: celebs zoals Lady Gaga, Zendaya en de Jenner-zusjes werden er al mee gespot. Wij roepen ’m uit tot de ideale jurk voor de feestdagen en tonen je enkele leuke modellen zodat jij met alle pluimen kan gaan lopen.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.