Monki
Volledig scherm
© Monki

Zien: nieuwe Monki-campagne vraagt aandacht voor mentale gezondheid van vrouwen

Deze herfst lanceert modeketen Monki de campagne ‘All the feels’. Daarmee wil het Zweedse merk aandacht vragen voor de invloed die sociale media hebben op de mentale gezondheid van jonge vrouwen. De campagne maakt deel uit van hun missie om vrouwen overal ter wereld massa’s zelfvertrouwen te geven.

2 reacties

 • Patrick De pauw

  3 jaar geleden
  Zijn steeds vrouwen die mentaal problemen hebben en ondersteunt dienen te worden?maar voor hun vent te pluimen en valse beschuldiging te uiten moeten zij niet worden ondersteunt worden!vrouwen willen altijd ondersteunt te worden want ocharme he?den boom in
 • Willy De Gieter

  3 jaar geleden
  Oh ja, dat zal veel veranderen. Gewoon schone schijn om meer te kunnen verkopen. Marketing heet dat, meen ik mij te herinneren.
 1. Primark wil de volgende tien jaar fel verduurzamen. Maar hoe oprecht zijn hun intenties echt?

  Primark wil de volgende tien jaar fel verduurza­men. Maar hoe oprecht zijn hun intenties echt?

  Verrassend: Primark wil vergroenen. In hun ambitieuze duurzaamheidscampagne belooft de kledingreus de volgende tien jaar onder andere plastic voor eenmalig gebruik te bannen, in te zetten op duurzaam katoen en van recycling absolute prioriteit te maken. Niki de Schryver, oprichtster van de duurzame routeplanner COSH, vindt de aankondiging van Primark misleidend. “Duurzamer maar even goedkoop? En waar zijn de concrete cijfers die hun grootste plannen staven?”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).