Volledig scherm
© Zeeman

Zeeman verkoopt weer Lucht: wij testen het spotgoedkope parfum dat in een mum van tijd uitverkoopt

Deze zomer lanceerde Zeeman zijn eerste parfum: Lucht. De flacon kost amper 4,99 euro en de tienduizenden flesjes waren meteen uitverkocht. Ook een tweede voorraad was er razendsnel doorheen. Speciaal voor de feestdagen wordt het parfum opnieuw verkocht. Derde keer, beste keer? Het komt in ieder geval goed van pas wie op het allerlaatste moment nog snel een betaalbaar cadeautje zoekt. Benieuwd of het ook lekker ruikt? Wij deden de test. 

3 reacties

 • Marc Van der Vloedt

  3 weken geleden
  Oef, eindelijk eens "iemand" (geen BV of partner) die niet moet "frauderen" en sjoemelen met onverkochte voorraden !
 • Ronny Cuypers

  3 weken geleden
  Parfum werd lang gelden uitgevonden om de geur van veel te lang niet gewassen kleren en lichamen te verdoezelen. Nu we onze kleren na één dag of minder al bij de was kegelen en voortdurend onder de douche staan hebben we dat dus helemaal niet meer nodig.
 • Tamzin Andersen

  3 weken geleden
  Ik weet zeker dat de commentaren van het testpanel niet dezelfde zouden zijn als ze de parfums in een speciaal flesje met een ronkende naam erop zouden hebben getest. Ik denk dat de naam verwijst naar hetgeen de bekende namen in chique flesjes voor veel geld verkopen : gebakken lucht !
 1. 4 gemakkelijke tips om saaie outfits instant naar een hoger niveau te tillen

  4 gemakkelij­ke tips om saaie outfits instant naar een hoger niveau te tillen

  Nu de feestdagen voorbij zijn en onze wintertenues er allesbehalve uitnodigend uitzien, kan het verleidelijk zijn om ons te laten gaan tijdens de solden. Een winkelmandje is snel gevuld, maar het kost je een hele duit en het is niet goed voor het milieu. Daarnaast heb je vaak veel meer in je kast dan je denkt. Deze tips bewijzen dat je met kleine details je garderobe volledig nieuw leven in kan blazen. En omdat we je retail therapy niet willen ontnemen, tonen we ook waar je deze accessoires mét korting kan scoren.
 2. Modeontwerper Alexander Wang beschuldigd van seksuele intimidatie door verschillende modellen: “Hij is een seksueel roofdier”

  Modeontwer­per Alexander Wang beschul­digd van seksuele intimida­tie door verschil­len­de modellen: “Hij is een seksueel roofdier”

  Alexander Wang (37), de bekende Amerikaanse modeontwerper en voormalig creatief directeur van Balenciaga, ligt onder vuur. Meerdere modellen komen met getuigenissen over hoe de ontwerper hen de voorbije jaren seksueel intimideerde of drogeerde. De gerenommeerde modeblog Diet Prada verzamelde een aantal van die beschuldigingen in een vernietigende Instagrampost.
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"