Zeeman.
Volledig scherm
Zeeman. © RV

Zeeman geeft gegevens over leveranciers vrij

Kledingwinkelketen Zeeman heeft op zijn website een wereldkaart gezet met daarop de fabrieken waar het bedrijf zijn artikelen laat maken. Zo wil Zeeman transparanter voor de dag komen. Bij controles bij de leveranciers kwamen afgelopen jaar wederom problemen aan het licht.

 1. Kate Moss siert 27 jaar na haar debuut opnieuw de cover van de Britse Vogue

  Kate Moss siert 27 jaar na haar debuut opnieuw de cover van de Britse Vogue

  Van de Russische tot de Koreaanse en de Braziliaanse Vogue: het 46-jarige Britse topmodel figureerde in totaal op meer dan 100 internationale Voguecovers. Kate Moss brak door in de jaren negentig met haar atypische uiterlijk en groeide uit tot een icoon. Ze stond al meer dan veertig keer op de voorpagina van de Vogue van haar thuisland, en doet dat nu opnieuw. In een bijbehorende video is het topmodel erg open over haar carrière in de modewereld. “We deden veel shows en dronken champagne aan de lopende band.”
 2. Comfywear verovert nu ook je ondergoedlade: zachte truibeha’s zijn de nieuwe jogging

  Comfywear verovert nu ook je ondergoed­la­de: zachte truibeha’s zijn de nieuwe jogging

  In het mode-universum heb je twee werelden. Enerzijds is er Planeet Comfy, vol warme, knusse en behaaglijke kleding om je gezellig mee in de zetel te nestelen. Anderzijds heb je Planeet Style, waar trends en innovaties de plak zwaaien. Sinds corona komen die twee steeds vaker op één lijn te staan. Joggingbroeken, leggings en tracksuits zijn nog nooit zo hip geweest. De nieuwste trend in dat rijtje? De gebreide beha. Zo draag je hem ook.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto