Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Zalando experimenteert met tweedehandswinkels

Om een steentje bij te dragen aan het milieu, heeft internetgigant Zalando een tweedehandswinkel geopend waar ze onverkochte en gedragen kleren verkopen. Voorlopig vindt het experiment nog enkel plaats in thuisland Duitsland. 

1 reactie

 • gino pappyn

  2 jaar geleden
  2e hands winkel om mee te dragen aan het milieu?? Of om consument nog vlugger kledij af te danken in de 2e hands shop, om zo iets nieuw te kopen? Nog meer consumptie...
 1. 
Een diving bob, curtain bangs of halflange snit? Zo vind je het kapsel dat bij jouw gezichtsvorm past

  Een diving bob, curtain bangs of halflange snit? Zo vind je het kapsel dat bij jouw gezichts­vorm past

  Het kapsel vinden dat bij je past: dat is zoals de zoektocht naar je ware Jacob. Het geheim achter een happy ‘hair’-ending? Je moet voor die snit kiezen die naadloos bij je gelaat past. Rond gezicht? Dan wat volume op de kruin, alsjeblieft. Vierkant? Curtain bangs, please. Dankzij tips van beautykenner Sophie én kapper Jochen Vanhoudt, heb je binnenkort alles wat je ha(a)rtje begeert.
 2. Van vijftig tinten rood tot kittig kant: styliste Hilde tipt de meest begeerlijke lingeriesetjes van het moment

  Van vijftig tinten rood tot kittig kant: styliste Hilde tipt de meest begeerlij­ke lingerie­setjes van het moment

  Je goed voelen in je outfit begint bij de kern: je lingerie. En ook daar kan je alle kanten mee op. Van basiskleuren en comfort voor overdag, tot flashy en sexy setjes voor ‘s avonds. Ben jij ook zo iemand die een hevige lingerieliefde koestert en daarom vaak last heeft van lingeriestress? Geen nood, want onze modekenner Hilde Geudens zet alle lingerietrends voor jou op een rijtje.
 1. Dr. Martens maken een comeback. Een expert legt uit hoe je de pijn van het inlopen vermindert

  Dr. Martens maken een comeback. Een expert legt uit hoe je de pijn van het inlopen vermindert

  Een schoen die werkelijk onder elke outfit past én mooier wordt met de jaren? Dat is zonder enige twijfel de stoere schoen van Dr. Martens. Nu we de nineties weer helemaal omarmen, kunnen ook Dr. Martens niet ontbreken. Verdwijnen uit het straatbeeld deden deze boots nooit helemaal, maar ze maken nu een enorme comeback mee. Een echte must-have dus, maar daar moet je wel even hevige voetpijn voor trotseren.