Yolanthe op de 'grijze loper'
Volledig scherm
Yolanthe op de 'grijze loper' © Brunopress

Yolanthe showt opvallend slanke taille in Hollywood

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een bliksembezoek gebracht aan Hollywood. De vrouw van topvoetballer Wesley Sneijder liet zich gisterenavond vastleggen door de paparazzi op de 'grijze loper' van de première van 'Pain & Gain'.

 1. Steve Jobs moest het weten: de klassieke coltrui is deze winter de ster van jouw outfit

  Steve Jobs moest het weten: de klassieke coltrui is deze winter de ster van jouw outfit

  De coltrui is het herfstmode-item bij uitstek: je draagt het op zichzelf of onder een ander kledingstuk, en het beschermt je nek tegen weer en wind. Maar dit jaar dragen we geen klassieke grijze of zwarte exemplaren. Allesbehalve. Zowel op de catwalks als op straat werd duidelijk dat turtlenecks dit najaar heuse statementstukken zijn. Ga jij voor een veelkleurig of doorzichtig model, of liever voor eentje bezet met kristallen?
 2. 
De beruchte platformschoenen uit de nineties zijn terug en iedereen zwicht ervoor

  De beruchte platform­schoe­nen uit de nineties zijn terug en iedereen zwicht ervoor

  Schoenen met platformzolen werden lange tijd gevreesd, maar zijn nu officieel terug in de mode. Erg vinden wij dat niet, het is eens iets anders dan sneakers en ze geven je outfit een speelse, nostalgische en vooral originele twist. Ook de sterren zijn er helemaal gek op, en dan specifiek op de modelletjes van het Franse merk Nodaleto. Momenteel zijn de herkenbare schoenen van het label niet meer weg te denken van onze Instagramfeed. Doe ons ook maar zo’n paar, alsjeblieft!
 3. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. James Cooke wil vooroordelen doorbreken met nieuwe miniserie voor ZEB: “We moeten verder kijken dan iemands outfit”

  James Cooke wil vooroorde­len doorbreken met nieuwe miniserie voor ZEB: “We moeten verder kijken dan iemands outfit”

  James Cooke gaat in zee met kledingketen ZEB. Naar aanleiding daarvan lanceerde hij de online miniserie #zebforeveryone op YouTube, waarin zes sterke mensen aangrijpende verhalen vertellen. Die verhalen zouden volgens Cooke moeten helpen om vooroordelen te doorbreken en blikken te verruimen. Hij stortte zich op de campagne omdat hij iedereen wil aanmoedigen om in zichzelf te blijven geloven. “Ik wil graag weten wie de mensen achter de kleren zijn.”