Beyoncé met dochter Ivy Blue (9) in matching outfits
Volledig scherm
Beyoncé met dochter Ivy Blue (9) in matching outfits © adidas x Ivy Park

Yihaa! Beyoncé lanceert een cowboy-geïnspireerde (kinder)collectie en laat haar kinderen opdraven in het campagnefilmpje

De westerntrend laat zich nog lang niet temmen. Ivy Park, het inclusieve athleisuremerk van popicoon Beyoncé, pakt uit met denim chaps en paarse leggings met koeienprints voor alle maten. En voor het eerst is er ook een zestiendelige collectie voor kinderen bij. Voor de piepjonge modellen in de bijbehorende campagne moest ze niet ver zoeken. Zowel dochter Ivy Blue (9) als tweeling Rumi en Sir (4) schitteren naast mama B. 

  1. De gerenoveerde sixtiesbungalow van Nele en Veronika ligt midden in een bos. “Eekhoorns en vossen in plaats van buren: fantastisch!”

    De gerenoveer­de sixtiesbun­ga­low van Nele en Veronika ligt midden in een bos. “Eekhoorns en vossen in plaats van buren: fantas­tisch!”

    Een oase van rust, dat is exact wat je vindt rondom de gerenoveerde sixtiesbungalow van Nele en Veronika. Hun huis ligt midden in een bos, waardoor je vanuit alle hoeken van de strakke zwarte bungalow uitkijkt op een prachtig groen canvas. Terwijl je vingers kriebelen om in elke kamer het perfecte natuurplaatje vast te leggen, wil je net zo graag even genieten in de zomerliving met grote glasramen. “Tijdens de verbouwingen verhuisden we naar een studio in de stad. Daar maakten we een serieuze dip mee, want we misten het groen en de rust verschrikkelijk.”