Feast x Serax
Volledig scherm
© Feast x Serax

Wereldchef Ottolenghi lanceert kleurrijk servies met designmerk Serax

De Brits-Israëlische wereldchef Yotam Ottolenghi gaat in zee met het Antwerps designlabel Serax. Ze brengen samen een collectie servies op de markt die het typische Ottolenghi-gevoel oproept van ‘uitbundige eenvoud’.

 1. UITGETEST. 5 nieuwe onthaartrends. “Mijn oksels zijn al een halfjaar haarvrij”
  PREMIUM

  UITGETEST. 5 nieuwe onthaart­rends. “Mijn oksels zijn al een halfjaar haarvrij”

  Ze zijn met zo’n 5 miljoen, die haarzakjes op ons lichaam. Het merendeel daarvan gaan we op wekelijkse basis te lijf. Week na week, maand na maand, jaar na jaar. Wat bezielt ons, om tegen beter weten in de grasmat van ons lichaam te blijven maaien? En vooral: als we dat toch doen, hoe doe je het zo efficiënt mogelijk? Beautyredactrice Sophie zoekt het uit en testte vijf nieuwe opties: van een safety razor tot een scheerabonnement en een IPL-laser.
 2. Ottolenghi's nieuwe kookboek bevat lijst aan ‘onvindbare' ingrediënten: culinair journaliste ging na waar je ze kan kopen
  PREMIUM

  Ottoleng­hi's nieuwe kookboek bevat lijst aan ‘onvindbare' ingrediën­ten: culinair journalis­te ging na waar je ze kan kopen

  Sumak, za’atar en tahin zijn dankzij de immense populariteit van Yotam Ottolenghi en zijn kookboeken inmiddels al te vinden in de meeste supermarkten. Maar de Israëlisch-Britse chef schakelt met ‘Flavour’, geschreven samen met receptontwikkelaar Ixta Belfrage, een versnelling hoger. Hun nieuwe lijst ‘essentiële ingrediënten’ lijkt zo mogelijk nog onbereikbaarder. Want wáár vind je zwarte limoen, gedroogde hibiscusbloemen en Mexicaanse Cascabelpepers? Culinair journaliste Evelien Rutten helpt je in MijnGids op weg en legt uit waar je alles kan kopen.