-
Volledig scherm
- © Photonews / Nina.be

Wenkbrauwen zijn de absolute blikvangers op de modeweken

Wie de modeweken op de voet volgt zag vast al enkele opvallende beautylooks passeren. Met stip op nummer 1: de opvallende wenkbrauwen in de shows van Mugler en Gucci. 

 1. “Putje in een houten meubel? Fiks het met een walnoot.” Tweedehands interieurspullen shoppen: de slimme tips van Kat van My Ex Boyfriend
  PREMIUM

  “Putje in een houten meubel? Fiks het met een walnoot.” Tweede­hands interieur­spul­len shoppen: de slimme tips van Kat van My Ex Boyfriend

  Het is Second Hand September, een initiatief van Oxfam dat wil aansporen om meer tweedehands te shoppen. Zelf nog wat sceptisch? Geen idee hoe je eraan begint, hoe je goede stukken vindt voor je interieur of op welke valkuilen je moet letten? Kat (34) van het Mechelse My Ex Boyfriend verklapt hoe en waar je succesvol shopt, hoe je een item met kleine imperfecties snel fikst en andere geheimen van de stiel. “Als je in deze wegwerpmaatschappij nog stevige meubels wil met een zacht prijskaartje, kom je vanzelf bij tweedehands terecht.”
 1. Moeder en dochter Vermassen geven hun eerste duo-interview: “Moeke en vake zijn mijn voorbeeld in de liefde”
  PREMIUM

  Moeder en dochter Vermassen geven hun eerste duo-interview: “Moeke en vake zijn mijn voorbeeld in de liefde”

  ’s Lands bekendste strafpleiter Jef Vermassen (73) wordt weer opa. Dochter Jasmine schenkt hem een kleinkind, z’n zesde al. Zal dan aan de zijlijn razend enthousiast staan supporteren: ‘moeke’ Vera, Jefs vrouw. Een dubbelgesprek over spoedkeizersnedes – “Ik hoop dat jij dat niet moet meemaken” – en eeuwige liefde – “dat bestáát, kijk naar Jef en mij”.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement