-
Volledig scherm
- © Getty Images

Welke froufrou past bij jouw gezichtsvorm? BV-kapper geeft tips

Laura Tesoro toonde op Instagram haar nieuwe coupe. De zangeres heeft de schaar in haar froufrou laten zetten. Zin om hetzelfde te doen? We leggen uit welke froufrou bij jouw gezichtsvorm past. 

0 reacties

 1. Binnenkijken bij interieurarchitect Kelly Claessens: “Ook in een huurappartement kan je op tal van manieren persoonlijkheid creëren”

  Binnenkij­ken bij interieur­ar­chi­tect Kelly Claessens: “Ook in een huurappar­te­ment kan je op tal van manieren persoon­lijk­heid creëren”

  Afgelopen woensdag dook Kelly als verrassing op in Blind Gekocht, waar ze de centen én het woonlot van de deelnemers in handen neemt. Zelf is de interieurarchitecte ook op zoek naar een eigen huis en daarom huurt ze voorlopig een appartement. “Ook daar kan je echt je eigen plek van maken”, zegt Kelly, die verklapt hoe je dat dan precies doet.
 2. Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

  Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

  De foto’s van popster Billie Eilish (19) voor modemagazine Vogue zijn óveral. De jonge zangeres schittert in een wulpse look, inclusief strak korset. Het kledingstuk maakt al een tijdje een krachtige comeback, op de catwalks en in winkelrekken. Wil jij er ook een in je garderobe? Twee lingerie-experts en styliste Sarah Roelstraete geven tips om het juiste model uit te kiezen en om het sexy item draagbaar te maken. “Een korset is het summum van zelfliefde.”
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek