Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Welke foundation past bij jouw huid? Doe de test!

Rode winterplekjes, droogtelijntjes en donkere kringen met dank aan de vele nieuwjaarsdrinks: januari is een aanslag op je huid. De oplossing? Meer slaap en een goede crème, maar vooral: de juiste foundation. En zo kies je altijd de juiste.

0 reacties

 1. Outdoorkleding scoort dit najaar: modekenner Hilde Geudens zet de onmisbare items op een rij

  Outdoorkle­ding scoort dit najaar: modekenner Hilde Geudens zet de onmisbare items op een rij

  Dit weekend begint de Week van het bos. Dat betekent: een frisse neus halen, genieten van de prachtige herfstkleuren en een boswandeling met een vleugje avontuur. Maar de Week van het bos geeft je ook (stiekem dan) het perfecte excuus om je garderobe aan te vullen met coole outdooritems. Hoe je stijlvol paradeert in het bos én op straat? Daar helpt modekenner Hilde Geudens je bij. Go bottines, fleece en anoraks!
 2. Oma’s favoriete haartool is terug. Zo geef je jezelf met krulspelden die eighties-krullen waar iedereen weer gek op is

  Oma’s favoriete haartool is terug. Zo geef je jezelf met krulspel­den die eigh­ties-krul­len waar iedereen weer gek op is

  Een ‘Farrah Fawcett-coupe’, alsjeblieft. Of doe mij maar ‘Cindy Crawford-haar’. Het zijn twee zinnen die weer frequent weerklinken in Belgische kapsalons, nu eightiescoupes opnieuw in de mode zijn. Thuis dezelfde iconische, volumineuze krullen creëren? Dat is niet eens zo moeilijk. Met oldskool krulspelden! Kapper Jochen Vanhoudt legt haarfijn uit hoe je oma’s favoriete haartool gebruikt.
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.