nina.be
Volledig scherm
© nina.be

Wat te doen (en smeren) als je een rode en schrale neus hebt van het snuiten

De temperatuur is in korte tijd drastisch gedaald, waardoor verkoudheden helaas weer op de loer liggen. Van al dat snuiten en sniffen, gaat je neus vaak rood, droog en schraal aanvoelen. Niet aantrekkelijk en soms zelfs ronduit pijnlijk. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen om je lieve neus te sparen.

0 reacties

 1. Er is steeds meer vraag naar juwelen met moedermelk. “Mensen willen sieraden met een emotionele betekenis”

  Er is steeds meer vraag naar juwelen met moedermelk. “Mensen willen sieraden met een emotionele betekenis”

  In Amerika, Engeland en Nederland is het al langer een ding: juwelen gemaakt van moedermelk. Ook bij ons worden ze nu steeds populairder. Goudsmid An Stevens legt uit waarom het een booming business is en hoe ze juist te werk gaat. “Het kan geen kwaad als de moedermelk al een beetje zuur is. Ik krijg zelfs bestellingen uit het buitenland, en ik kan je wel zeggen: dan moet de melk een lange tocht afleggen.”
 2. Vijf redenen waarom Azzedine Alaïa een van de beste jurkenmakers ooit was. “Alsof je lichaam door een Instagramfilter wordt gehaald”

  Vijf redenen waarom Azzedine Alaïa een van de beste jurkenma­kers ooit was. “Alsof je lichaam door een Instagram­fil­ter wordt gehaald”

  Van Karl Lagerfeld of Christian Dior hebben we allemaal gehoord, maar Azzedine Alaïa? Zonde, want hij is een van de beste én sympathiekste jurkenmakers aller tijden. Hij kleedde heel wat bekende vrouwen als Grace Jones, Tina Turner, Lady Gaga en Michelle Obama. Op 12 januari, drie jaar na zijn dood, verschijnt de ‘Close Up’-documentaire over hem. Daarom vertelt modejournalist Cécile Narinx vijf weetjes over de Tunesische couturier. “Hij had altijd een pasmodel in zijn huis wonen, zodat hij op elk moment van de dag kon zien of zijn ideeën werkten op een echt lichaam.”
 3. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.