Instagram @prada - @
Volledig scherm
© Instagram @prada - @

Waarom zijn modedesigners zo geobsedeerd door borsten? Moderedacteur David Devriendt: “Een blote tiet tonen was lange tijd een rebelse daad”

Als we kijken naar de collecties voor 2022 kunnen we er niet om heen: modeontwerpers zijn momenteel helemaal weg van borsten. Ze worden naar hartenlief bejubeld, geaccentueerd en zelfs getoond - het was als het ware een rode draad op de catwalks. Moderedacteur David Devriendt legt uit hoe dat komt. “Het tonen van een borst is een statement tegen de censuur die heerst, onder andere op sociale media.”

 1. Fake is in de mode: styliste Hilde toont hoe je je stijlvol kleedt met nepbont en kunstleder

  Fake is in de mode: styliste Hilde toont hoe je je stijlvol kleedt met nepbont en kunstleder

  De meest gewilde materialen van het seizoen? Dat zijn zonder twijfel nepbont en kunstleder. Ze lijken net echt, maar zijn veel diervriendelijker dan hun originele variant (en gelukkig ook een pak goedkoper). Hoe ga jij de winter in? Kies je voor aaibaar en zacht met faux fur of eerder voor stoer en krachtig met een lederlook? Of ga je voor beide? Styliste Hilde Geudens tipt je de leukste stukken.
 2. Anneleen (28) en Nathan (28) toverden hun herenhuis om tot een thuis met karakter. “De rust van het interieur straalt op ons af”

  Anneleen (28) en Nathan (28) toverden hun herenhuis om tot een thuis met karakter. “De rust van het interieur straalt op ons af”

  In het appartement boven hun winkel geven Anneleen en Nathan een eigen invulling aan de Scandinavische stijl. Met een paar subtiel opgehangen fotokaders, reisherinneringen en planten voegt het duo achter lifestylemerk ‘House Raccoon’ een persoonlijke toets toe aan hun thuis. “Toen ik de prachtige authentieke, opgeschuurde houten deuren, trappen en vloeren zag, viel ik meteen in zwijm.”
 1. Dune-actrice Zendaya bekroond tot ‘Most Powerful Dresser’ van 2021. Dit zijn haar meest iconische looks

  Dune-actrice Zendaya bekroond tot ‘Most Powerful Dresser’ van 2021. Dit zijn haar meest iconische looks

  Ze begon als Disney-ster, maar nu schittert Zendaya (25) als hoofdrol in de blockbuster Dune en is ze het gezicht van verschillende grote luxemerken. Vooral Zendaya’s goede smaak in kleren gaat niet onopgemerkt voorbij. Op nog geen twee weken tijd werd ze uitgeroepen tot Most Powerful Dresser en kreeg ze een CDFA Fashion Award. Dit zijn haar meest spraakmakende looks van dit jaar.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 3. Make-upartiest Nanja Massy (33) verklapt haar 3 grootste beautygeheimen: “Je hebt maar een paar items nodig om je huid goed te verzorgen”

  Ma­ke-upar­tiest Nanja Massy (33) verklapt haar 3 grootste beautyge­hei­men: “Je hebt maar een paar items nodig om je huid goed te verzorgen”

  Make-upartiest, haarstylist en influencer Nanja Massy (33) is al lang geen onbekende meer. Ze houdt haar 37.000 volgers op Instagram zoet met all things beauty, maar deinst er ook niet voor terug om een tipje van de sluier op te lichten van haar dagelijkse leven als kersverse mama. Aan ons verklapt ze haar drie meest verrassende inzichten over huidverzorging. “Ik ga nooit de deur uit zonder highlighter, daarmee accentueer je de mooiste deeltjes van je gelaat.”