shutterstock
Volledig scherm
© shutterstock

(W)auw, mooi! Dit zijn de pijnlijkste beauty behandelingen

Wie mooi wil zijn moet lijden, zo wil het cliché. En die pijngrens moet inderdaad soms enkele niveaus verhoogd worden voor een glad huidje of een mooi gezicht, niets aan te doen. Deze vijf schoonheidsbehandelingen zijn het pijnlijkst, opgesomd in stijgende lijn. Wie bij nummer 1 nog niet inwendig aan het gillen is, heeft écht een lage pijngrens.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.