Essentiel
Volledig scherm
PREMIUM
© Essentiel

Vrouwen én mannen dragen straks roze: deze zomer kleurt flamingo, bubbelgum en zalm

Wat hebben wij nodig? Vreugde. Wat kunnen wij gebruiken? Zachtheid. Welke kleur drukt zoiets uit? Roze. Daarom kleurt de zomer van 2021 flamingo en bubbelgum en zalm. Het staat mooier op foto dan zwart - niet onbelangrijk in deze virtuele tijden - en ook bij mannen ligt het volop in de rekken. Maar hoe draag je al dat roze zonder weer met een babystemmetje te gaan praten?

2 reacties

 • Joe Theus

  2 weken geleden
  Vergeet het...
 • Carine Poelman

  2 weken geleden
  Gelooft ge zelf niet
 1. UITGETEST. 5 nieuwe onthaartrends. “Mijn oksels zijn al een halfjaar haarvrij”
  PREMIUM

  UITGETEST. 5 nieuwe onthaart­rends. “Mijn oksels zijn al een halfjaar haarvrij”

  Ze zijn met zo’n 5 miljoen, die haarzakjes op ons lichaam. Het merendeel daarvan gaan we op wekelijkse basis te lijf. Week na week, maand na maand, jaar na jaar. Wat bezielt ons, om tegen beter weten in de grasmat van ons lichaam te blijven maaien? En vooral: als we dat toch doen, hoe doe je het zo efficiënt mogelijk? Beautyredactrice Sophie zoekt het uit en testte vijf nieuwe opties: van een safety razor tot een scheerabonnement en een IPL-laser.
 2. Verlovingshorloges voor mannen zijn in opmars. “Vrouwen zijn geëmancipeerd en willen ook iets doen voor hun partner”

  Verlovings­hor­lo­ges voor mannen zijn in opmars. “Vrouwen zijn geëmanci­peerd en willen ook iets doen voor hun part­ner”

  Dat een vrouw een verlovingsring krijgt wanneer de man op één knie gaat, is een jarenlange traditie. Maar steeds vaker krijgt ook de toekomstige echtgenoot een cadeau: een verlovingshorloge. Volgens wereldwijd modeplatform Lyst is het één van de grootste, nieuwe trends. “Bij ons zie je het fenomeen ook steeds vaker, overgewaaid uit het buitenland”, bevestigen juweliers en weddingplanners.