Links, de nieuwe uitgave van de 'Diana bag', rechts, prinses Diana met het klassieke model.
Volledig scherm
Links, de nieuwe uitgave van de 'Diana bag', rechts, prinses Diana met het klassieke model. © Instagram @gucci - Pinterest

Voor de ultieme fans van Lady Di: Gucci brengt een nieuwe versie uit van de lievelingshandtas van prinses Diana

Zo'n 24 jaar na de dood van de prinses van Wales krijgt de ‘Diana bag’ een update. Het is niet de eerste keer dat creatief directeur Alessandro Michele van Italiaans modehuis Gucci de lievelingshandtas van een icoon heruitvindt. Eerder was ook al de ‘Jackie bag’ (vernoemd naar Jackie Kennedy) aan de beurt. Maar nu is het dus aan dit internationaal geliefde model met de kenmerkende handvaten gemaakt van bamboe. 

 1. Royalty-experts en 2 superfans over waarom prinses Diana ook nu nog tot de verbeelding spreekt. “Mijn trouwkleed leek bewust op dat van haar”
  PREMIUM

  Royalty-ex­perts en 2 superfans over waarom prinses Diana ook nu nog tot de verbeel­ding spreekt. “Mijn trouwkleed leek bewust op dat van haar”

  “Het recept om eeuwig en onvergetelijk te blijven, is jong sterven.” Toen prinses Diana overleed, volgde ongekende, massale rouw. Maar ook bijna een kwarteeuw later verovert Lady Di nog steeds vele harten. De princess of the people is ontzettend populair bij jong en oud. Twee royalty-experts leggen uit waarom Diana zo iconisch blijft, superfans Vera (50) en Ilona (32) vertellen over hun fascinatie voor de prinses. “Ik neem nog steeds een foto van Lady Di mee naar het kapsalon.”
 2. Buckingham Palace grijpt in: beschuldigingen tegen prins William in allerijl uit nieuwe docu geschrapt
  Royalty

  Buckingham Palace grijpt in: beschuldi­gin­gen tegen prins William in allerijl uit nieuwe docu geschrapt

  Prins Harry (36) en prins William (39) blijven de wereld beroeren. Want, is er nu wel of geen sprake van een verzoening na de voorstelling van het standbeeld van prinses Diana? Hoewel de Britse tv-kijkers beloofd werd dat ze het antwoord gisteravond te weten zouden komen in de nieuwe documentaire ‘Harry & William: What Went Wrong?’, bleek dat er op het laatste nippertje werd gesleuteld aan de uitzending. Zo werden alle beschuldigingen aan het adres van prins William geschrapt, nadat Buckingham Palace ingreep en een waarschuwing uitgaf.