Volledig scherm
© Twitter @YasharAli

Vogue zet Kamala Harris op de cover, maar pakt dat helemaal fout aan

Aanstaande vicepresident van de Verenigde Staten Kamala Harris prijkt op de cover van het februarinummer van de Amerikaanse Vogue. Niet met een, maar met twee verschillende covers. En daar is op sociale media veel om te doen. “Hoofdredactrice Anna Wintour begrijpt niets van zwarte vrouwen.”

2 reacties

 • christianne bruyland

  2 weken geleden
  Ja de foto toont niet haar elegantie ten top, maar de inhoud, daar kan je ook niet naast kijken, die dame heeft wat in haar mars. Ze zal door velen beoordeeld worden, hopelijk niet alleen op het uiterlijk.
 • Joris Eggermont

  2 weken geleden
  Serieus, zijn dit de problemen waar de wereld nu mee kampt? Sneakers of geen sneakers... Sommige mensen hebben echt te veel tijd..
 1. Je eigen stijl opbouwen met tweedehands kledij? Britt en Camilla doen het voor en geven tips: “Probeer eens een extravagante jurk te downsizen met regenlaarzen”

  Je eigen stijl opbouwen met tweede­hands kledij? Britt en Camilla doen het voor en geven tips: “Probeer eens een extravagan­te jurk te downsizen met regenlaar­zen”

  Er zijn zo van die mensen die met hun persoonlijke kledingstijl de straten wat kleur geven. Zoals Britt (31) en Camilla (29). Zij voelen geen druk om trends te volgen, maar vallen op met hun extravagante tweedehandskledij. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van een signature look toont het duo welke tips ze toepassen tijdens het vintage shoppen én het samenstellen van een unieke look.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"