Kroonprinses Elisabeth.
Volledig scherm
Kroonprinses Elisabeth. © BELGA

Vogue prijst ‘onze’ Elisabeth als een van de meest stijlvolle prinsessen (+ enkele looks die dat bewijzen)

Prinses Elisabeth wordt volop klaargestoomd voor het aanstaande koningschap, en loopt wereldwijd steeds meer in de kijker. Zo ook bij Vogue. De modebijbel verkoos de 18-jarige kroonprinses tot een van de meest stijlvolle prinsessen ter wereld. 

31 reacties

 • Geert Bancken

  1 jaar geleden
  Waren maar alle vrouwen zoals haar.
 • Griet Stuyts

  1 jaar geleden
  Idd. Stijlvolle en klasse jongedame, zonder sterallures. Houden zo! @Mario, wat stralende Nederlandse prinsessen betreft, kan best zijn binnen enkele jaren, op dit moment alvast niet. Zeker middelste prinses (Alexia?) al zeer pretentieus dus wat gaat dit worden? Ook kledingkeuze zeker niet stijlvol of jeugdig, alvast niet mijn smaak, maar ja smaken verschillen zeker?
 • Peter Berg

  1 jaar geleden
  zijn toch verschillende pseudo-prinsessen bij ! Titel maar geen land.
 • daniel moniez

  1 jaar geleden
  ja,ik duim voor onze prinses, begaafd,is als zon die boven belgie schijnt, is zeer geliefd door iedereen,sucses gewenst prinses
 • Elisabeth Cools

  1 jaar geleden
  Ze is mooi en heeft een frisse verschijning, ma en pa mogen terecht fier zijn op deze jongedame!
 1. Van gelift tot vriendelijker: Redactrice Sophie toont hoe je met blush je gezicht er anders kan doen uitzien
  PREMIUM

  Van gelift tot vriendelij­ker: Redactrice Sophie toont hoe je met blush je gezicht er anders kan doen uitzien

  Blush is hot. In de naam der blozende kaakjes, zongekuste wangen en jeugdige blosjes mag de blushkwast opnieuw enthousiast over de kaken zwiepen. Alleen ... hoe doe je dat goed? Want waar je blush precies aanbrengt, heeft een effect op de uitstraling van je gezicht. Op je jukbeenderen maakt blush je gelaat smaller, met blush op je neus, voorhoofd en kin lijk je zongebruind. Beautyredactrice Sophie legt precies uit hoe elke techniek werkt, ook voor de oudere huid. “Bij een rijpere huid lijk je met dit blosje net ouder.”
 2. Louis Vuitton steekt de Air Force 1-sneakers van Nike in een gloednieuw jasje

  Louis Vuitton steekt de Air Force 1-snea­kers van Nike in een gloednieuw jasje

  Creatief directeur Virgil Abloh (40) onthulde de sneakers tijdens de voorstelling van de mannencollectie voor lente/zomer 2022. De show gaat nu al de geschiedenisboeken in als een van de betere projecten van Abloh, en de strijd van sneakerheads om Air Vuitton 1's te kunnen bemachtigen, belooft hard te gaan. Een ding is zeker: wie erin slaagt een luxueus Frans lederenhuis en een commercieel sportmerk met elkaar te verzoenen, is alle lof waardig.